Monday, July 4, 2011

# syukur

Syukur! Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Akhirnya segala usaha me untuk mendapatkan semula blog ni berhasil. Syukur alhamdulillah. Banyak usaha yang telah dibuat. Thanks buat rakan-rakan BCR yang menawarkan diri untuk membantu me sebelum ni.

Thanks so much jugak buat Google Team sebab tolong me. Korang nak tau,, banyak dah me buat untuk selamatkan blog ni. Antaranya,,

  1. Berenang di lautan api <-- seyes tipu
  2. Hantar coklat Cadburry as hadiah <-- tak diterima .. =((
  3. Belanja makan nasi ayam. <-- berjaya!! :yes
*Sila jangan percaya.


Apapun,, thanks again for helping me during the recovery process. :)

So happy skang ni. Tak tau nak kata apa lagi. :D


2 comments:

  1. senyap2 je moon kan blog dah ok.. nasib tak buang lagi dari bloglist.. :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan