Friday, July 8, 2011

# KFC # Terminal Dua KKIA

Terminal 2 KKIA

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Baru semalam tengok clip sal KFC calit ayam kat kasut and now me ada kat KFC melantak set Snack Plate before flight ke kL. Huhuhu. Tak boleh blah betul rasanya bila masa makan tu terbayang-bayang clip tu. Grrrrr.. Hilang selera me jap.

Flight jam 8.05pm. Hope tak delay macam ari tu, flight delay ke 12.30am. Fuh, penat gila tunggu. Sampai kL dekat nak jam 3.00am. Dah la paginya mr. Hubby ada tournament dart. Dan me jadi mangsa bebelan manja mr. Hubby sedangkan bukan me yang buatkan flight tu delay. :fuh

Sat lagi nak cek kastam sudah. Doakan me selamat sampai yaa kawan2.

p/s : sakit kepala x hilang lagi.. :-(
Published with Blogger-droid v1.7.2

2 comments:

  1. semoga selamat sampai ke destinasi..semalam ayie mlntak KFC juga..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan