Thursday, August 11, 2011

# alepridz # Follower 800

Alepridz dapat 800

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

::STICKY POST::

Akhirnya setelah beberapa bulan berblog,, akhirnya blog ni mencecah 802 follower. Even taklah cecah ribu riban macam blogger femes yang lain but me tetap bersyukur ada yang sudi follow blog me ni. Dah la selalu merapu meraban tahap anak cipan. Huhuhu.

Me sebenarnya memang menantikan kehadiran follower ke 800 tu sebab me suka No.8. Dan dia yang bertuah adalah saudara Alepridz.

snip pagi tadi..
Alep ni me kenal dari BCR. Tak tau apa itu BCR? Cer baca BCR Bukan Bloggers Chicken Rice. Nak tau lebih lanjut? Terjah BCR Official Page . Ceh,, sempat iklan tu. Terabai Alep kejap. Hohoho..

Alep antara blogger and chatter yang aktif di BCR. Semalam pun dia tanya if me akan buat review entry untuk follower ke 800. Hehehe...So,, me tunaikanlah permintaan dia. Cewah!! hehehe... Bukanlah. Me memang nak buat review untuk follower ke 800.

Me suka stalk blog dia. Jarang kut tinggal komen. Banyak jugak entry Alep ni yang best. Antaranya :-


Lebih lanjut,, terjah blog alep!


Jangan buat macam kat atas ni... lebih lanjut,, g terjah blog alep!

Skang ni pun dia tengah buat GiveAway ... sesiapa yang berminat nak join,, sila ke GIVEAWAY COOKIES ALEPRIDZ.. Rugi tak join. Boleh dapat cookies free tu.. kat luar tu ada tak yang nak bagi? Xde kan?

Kat bawah ni pulak header blog alep. Banyak cerita dalam header dia ni. Klik je pic header tu if nak tau cerita di sebalik header alep.

Besar x? Hehehe...
Rasanya dia pun single lagi. Ada sesiapa yang nak ngorat dia,, silalah berkunjung ke blog beliau. :hihi

Apapun,, thanks so much buat semua coz sudi follow blog me yang x seberapa nak ok ni. Rajin-rajinlah komen ea. InsyaALLAH,, if ada masa yang terluang,, me akan berkunjung balas ke blog kalian. Wah! macam skema. Hahaha..

p/s : Alep,, aku tetap nak cookies ko! Hehehe..



9 comments:

  1. red nak jadi yang ke 888 boleh tak.? lagi banyak no 8 dari alep :tepi

    Kawan Dalam Musibah. Kita Buat Apa?
    (jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita lebih)

    ReplyDelete
  2. haha red jeles lettew.. XD


    alepp..! Aku nak gak cookies tu! Jom3 moon kita buli alep :hihi

    ReplyDelete
  3. @Siti Safiyyah:

    :hihi

    jom ss... buli alep cookies!! :five

    ReplyDelete
  4. wahhhhh terharu gilerrrr

    rasa nak menangis jer tengok entry ni... huhu...

    thanks MOON~~~~

    ReplyDelete
  5. @alepridz:

    dah nangis ke? snap ar pic.. blh masuk dalam ww nex week.. hehehe...gurau jak alep...

    welcome alep...:)

    ReplyDelete
  6. moon tengok ni... ^^

    http://www.alepridz.com/2011/08/entry-terharu.html

    ReplyDelete
  7. :ohno single. haha. hurm,, da folo awal daa. huuuuu. nk di promot gak :P

    ReplyDelete
  8. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan