Tuesday, August 9, 2011

# alepridz # GiveAway

"GIVEAWAY COOKIES ALEPRIDZ"

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Setelah ditag oleh sapik beberapa hari lalu, baru nak siapkan homework ni.


If korang nak join,, klik je pic header kat atas ni


(Pic 1) Alep : Macam ada sesuatu di sebalik kek coklat ni.. tapi apa?
(Pic 2) Alep :  Sudah ku sangka.. ada cookies di sebalik kek coklat!
(Pic 3) Adik Alep : Oh! Cookies... Sudah lama ku mengidamkan dirimu...
(Pic 4) Alep : :hah Dan di sebalik cookies ada adikku yang tak puasa!! Tak boleh jadi ni..

waaaaaaa... xda idea la. Macam ni ok x alep? Bagilah mOoN menang. Nak merasa cookies free ni. Hehehehe...before ended,, me nak tag DatinBerseri dan Miss ct ..

Done buat homework yang sapik bagi... :yes

11 comments:

  1. thanks join MOON.... hehe terharu moon join.... nak gi updates senarai peserta...

    ReplyDelete
  2. @alepridz:

    pastikan menang tau...hehehehe...

    ReplyDelete
  3. kak moon napa tak masukkan tulisan dalam bulatan2 tu.. heish kak moon nie.. dok cari2 rupanya kat bawah.. hehe..tapi best :bagus

    ReplyDelete
  4. @Syafiq Mokhtar:

    hehehehe...bukan apa sapik,, oleh kerana cuaca sejuk kat dalam lebry ni,, jadi malas sikit nak edit...

    ReplyDelete
  5. wauuu terbaik kak :p

    nak geng dgn adk alep :lari

    ReplyDelete
  6. phewiiiit kemain diaog..hiihiiii
    ada org xpuasa rupenya...:hihi

    ReplyDelete
  7. kak moon..kite join jugak..ekekek

    http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/08/giveaway-cookies-alepridz.html

    ReplyDelete
  8. haha. berpuisi ni. haha. bole bole. bole menang ni :)

    ReplyDelete
  9. pemenang akan diumumkan jam 11 malam ini harap maklum...

    TERIMA KASIH DAUN KELADI KERANA MENGEJOINKAN DIRI yer MOON..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan