Wednesday, August 17, 2011

Kahwin tu Best!

Label :
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Petikan dari sessi terjah bersama Shy.. Nak tau lebih lanjut,, klik jep sini.. :)

Kahwin tu memang best but jangan kahwin if tak ready lagi. Really mean it. Kenapa? Kahwin ni bukannya hal setahun dua. Tapi if boleh semua pun nak bahagia ke akhir hayatkan? So,, pastikan yang kita betul-betul dah ready.

Capai dulu apa yang kita nak capai masa bujang. Jangan dah kahwin nanti baru mengeluh tak sempat buat itu ini. Baru nak sibuk nak jadi cam orang bujang balik. Tak boleh!! Bila dah kahwin,, kita tak fikir pasal diri sendiri lagi. Kena fikir sal pasangan jugak. Hidup dah berdua kan?

ada keja. bersambung....


7 comments :

rara pinkmafia said...

rara dh ready dh =)

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon dah ready...
tue sebulan lg nak kawin
hehehehe

dtg cni dan follow

syErAh said...

syerah tak ready agi

bnyak agi benda kene fikir. huhu

tahniah kak moon.alhamdulillah =)

mOoN said...

@rara pinkmafia:

alhamdulillah rara..:)

mOoN said...

@e k i n ♥ y u s r i:

alhamdulillah...semoga semuanya berjalan lancar...

congrats yaa.. :)

mOoN said...

@syErAh:

syerah kan budak lagi.. mana boleh kawin.. :nono

hehehe..akak gurau je dik... InsyaALLAH,, kita sendiri akan tau bila kita sendiri dah sedia...

aizamia3 said...

bila sampai waktunya secara tak langsungnya kita akan faham tanggungjawab yang perlu kita buat dan dari tak tau secara automatik akan jadi tau..

COPYRIGHT 2013 RESERVED FOR IT'S TRULY ME! | DESIGN BY KAY SBK