Wednesday, August 17, 2011

Kahwin tu Best!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Petikan dari sessi terjah bersama Shy.. Nak tau lebih lanjut,, klik jep sini.. :)

Kahwin tu memang best but jangan kahwin if tak ready lagi. Really mean it. Kenapa? Kahwin ni bukannya hal setahun dua. Tapi if boleh semua pun nak bahagia ke akhir hayatkan? So,, pastikan yang kita betul-betul dah ready.

Capai dulu apa yang kita nak capai masa bujang. Jangan dah kahwin nanti baru mengeluh tak sempat buat itu ini. Baru nak sibuk nak jadi cam orang bujang balik. Tak boleh!! Bila dah kahwin,, kita tak fikir pasal diri sendiri lagi. Kena fikir sal pasangan jugak. Hidup dah berdua kan?

ada keja. bersambung....


7 comments :

  1. ekin pon dah ready...
    tue sebulan lg nak kawin
    hehehehe

    dtg cni dan follow

    ReplyDelete
  2. syerah tak ready agi

    bnyak agi benda kene fikir. huhu

    tahniah kak moon.alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  3. @e k i n ♥ y u s r i:

    alhamdulillah...semoga semuanya berjalan lancar...

    congrats yaa.. :)

    ReplyDelete
  4. @syErAh:

    syerah kan budak lagi.. mana boleh kawin.. :nono

    hehehe..akak gurau je dik... InsyaALLAH,, kita sendiri akan tau bila kita sendiri dah sedia...

    ReplyDelete
  5. bila sampai waktunya secara tak langsungnya kita akan faham tanggungjawab yang perlu kita buat dan dari tak tau secara automatik akan jadi tau..

    ReplyDelete


Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol