Monday, August 22, 2011

# doodle # doodler

My 1st Time

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia....

Skang ni doodle dah jadi trend. Macam-macam doodle ada. Yang bulat,, segiempat malah segitiga pun ada. Then,, bila orang lain buat,, me pun nak jugak try bakat terendam yang ada ni. Nak jugak try buat sedua doodle.

Setelah berhempas pulas selama hampir 15 minit *lama kan? :fuh* inilah kejadian doodle yang me buat...

Bahagian inner tudung tu nampak semak sikit.. huhu
Yang ni pulak,, me tambahkan cermin mata tu jep...
Tangan tu letak kat belakang sebab me still x pandai lukis tangan. Tadi dah try tapi look very numb pulak.. hehehe. Pas ni nak try doodle kan kawan-kawan opis me pulak. ngee~

p/s : Hope cuti raya yang sehari tu lepas!

25 comments:

  1. moon lepas nie create doodle utk mulan lak erkk....^___^ shantek doodle kamu...

    ReplyDelete
  2. moon leh ar buatkan utk aku hehe

    ReplyDelete
  3. cntik dodol kak moon :tlg lgi kurus dari sbk punyer..

    ReplyDelete
  4. hey.. nice! belajar lukis tgn dah nampak life kot!

    ReplyDelete
  5. @Minn Taj:

    wah mulan...x layak lagi nak create doodle untuk orang... huhuhu...

    ReplyDelete
  6. @Phat:

    segan ar phat...dah la x cantik... feeza macho buat lagi cantik...

    ReplyDelete
  7. @ainina jelani:

    nina :tlg

    nina ngan feeza lagi pandai... :tepi

    ReplyDelete
  8. @Spanar Buruk:

    cantik ke sbk.. thanks yaa :terharu

    meh kita sama2 belajar berdodol.. :yes

    ReplyDelete
  9. @Kakkoii:

    sedang belajar lukis jari2 tangan pulak.. tadi try banyak kali x jadi pun.. :sedih

    ReplyDelete
  10. ala ko buat je...kalo aku buat lagi la x tau jadi ape hahaha

    ReplyDelete
  11. awat comel sangat...pandainya kak moon sayang!!~:muah

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak moon...
    cantik sgt lah kak..terbaik lah kak..pandai akak melukis..ada bakat terpendam ni..blh kalahkan feeza ni..hahaha

    ReplyDelete
  13. @Phat:

    aku takut x jadi jep phat... hehehe...

    ReplyDelete
  14. @miss ct:

    tak mampu nak kalahkan feeza... :tepi

    ReplyDelete
  15. comeynye dodol ni..15 minit pom dpt buat yg cantek dah :tlg

    ReplyDelete
  16. comelnya...pandai!!!

    salam syawal..nk doodle free dr sya..jom laa

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan