Monday, August 1, 2011

# Pejuang Cinta # Segmen

Puasa Penuh Bersama Pc

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Nak join,, klik pic Upin & Ipin kat atas ni..


Saya Berpuasa penuh mase kecik2 dulu kerana ,,
  1. Mama janji nak bagi beskal. *masa tu mama rasuah duit,, kitorang beradik x pandang pun..dalam kepala nak beskal jek...hahahaha*
  2.  Boleh claim duit raya kat nenek banyak-banyak. *nenek ngan taki(atok) sangat baik hati..*
  3. Dapat baju raya *letih gaduh ngan adik,, akhirnya semua pun dapat*
  4. Dapat balik kampung *puasa x penuh kena tinggal kat umah sorang-sorang*
  5. Boleh raya *dulu mama kata orang x puasa penuh x boleh raya* 
 Banyak lagi but pc marah lak nanti. Hehehe.

6 comments:

  1. biaselah budak2..nk bt mcm maner..hehe

    ReplyDelete
  2. haha , tergelak pc bace . thankz sebb join =)

    ReplyDelete
  3. kecik kecik pose kerana hadiah..haha..dh baligh br insap..pose kerana Allah =)

    slmt berpose moon!

    ReplyDelete
  4. haha..aku pon sama..ayah aku cakap nk bagi duit raya bnyk klu pose penuh..tpi tym raya, x bagi bynk pon..haha

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan