Monday, August 29, 2011

# Salam Kemerdekaan # Selamat Hari Raya

Salam Merdeka Raya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


Di kesempatan ini,, me mengambil kesempatan untuk mengucapkan SALAM MERDEKA RAYA buat seluruh rakyat Malaysia. Tak ada madah pujangga,, tak ada juga pantun penyeri kata, bukan apa,, madah dan pantun bukan bidang me kut.. huhu.. Copy cat boleh lah. lalalalalala~

Kepada rakan-rakan blogger,, semoga hubungan yang terjalin di alam maya ni membawa seribu makna buat kita semua. InsyaALLAH,, di panjangkan umur dan murah rezeki,, bersua muka juga di masa akan datang. Me nak mohon maaf andai sepanjang me berblog dan mengenali rakan-rakan semua,, me ada tersalah kata,, terlanjur bicara dalam berblog. Terkasar bahasa atau tergurau secara ganas, xda niat pun sebenarnya sebab me ni baik sangat. pfft! 

0-0 ea.. Love u all...

Buat kawan-kawan lama,, bff yang stalk blog me ni *bajet blog ada stalker.. pfft!* me nak minta ampun dan maaf jika sepanjang kita kenal,, me ada menyakitkan hati korang, menyinggung perasaan korang sama ada secara sengaja ataupun tidak sengaja. Sayang korang ketat-ketat. 0-0 tau.. :muah

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN...

SALAM KEMERDEKAAN YANG KE 54
SELAMAT HARI JADI MALAYSIA

 

9 comments:

  1. kak moon yang comot,selamat hari raya ^^V

    nak wet raya bley tak kak moons :malu

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya buat moon,suami dan seisi keluarga. Maaf zahir batin kalau ada yang terkasar bahasa dan tergurau lebih2 ye. hehe..

    Semoga besederhana dalam menyambut hari raya yeh. Makan lemang ingat crow k. ahaha..

    (^____^)v

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya moon...

    maaf zahir but not batin...

    :P

    ReplyDelete
  4. Assalam MOoN, stalker dh dtg nie...hahaha.tak de gurau...semoga Puan MOoN dan Suami tersayang sekeluarga Bahagia di Hari Raya nanti...besh kan dah dpt title "dan suami"...Adam pun nak minta ampun dan maaf jika tersalah kata atau tersinggung ke...

    ReplyDelete
  5. @ReYnn:

    :erk comot

    salam hari raya reynn

    ReplyDelete
  6. @The Crow:

    moon pun mnta maaf juga tc.. selamat hari raya yaa.. :)

    ReplyDelete
  7. @alepridz:

    :hihi alep

    selamat hari raya alep kukis.. :)

    ReplyDelete
  8. @►AdamXis◄:

    wassalam adam... adam stalk blog moon :terharu

    memang best bila dah ada title tu... sangat best.. hehehe...

    0-0 adam.. salam lebaran.. :)

    ReplyDelete
  9. wa'alaikumsalam kak MooN =)
    akak Selamat Hari Raya Maaf Salah Silap yer...=) der pantun ckit buat akak...Esok Lusa Hari Raya..Mana Dia Duet Raya...=)Sila balas pantun mulan yeaa..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan