Wednesday, August 17, 2011

# Segmen # Spanar Buruk

Segmen Kuih Raya Feberet Bersama Spanar Buruk

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Kali ni nak join segmen dari Spanar Buruk pulak... :) 

Nak join,, klik pic atas ni ea.. :)
Banyak actually kuih pebret me masa raya ni... Antaranya,,


Biskut Dahlia... Kenapa? Me pun tak tau kenapa but rasanya memang sedap. If biskut ni,, 2, 3 balang pun me mampu habiskan. Tak percaya? Try me.. hehehe... Tapi susah nak jumpa biskut ni skang. Dulu my ma selalu buat but sejak 2, 3 tahun kebelakangan ni,, jarang dah buat biskut. Buat biskut tunjuk jek la.


Kuih Makmur! Yang ni wajib ada time raya. Me memang suka makan biskut ni. Then suka banding-bandingkan rasa if ke rumah makcik-makcik. Hehehe.. Yelah,, even resepi sama tapi skang ni kan ramai yang suka menokok tambah perasa. Hehehehe...

Tag MizzMulan dan Phat ... 


5 comments:

  1. bro suka almond london hehee..sedap semua kue biskut atas hmm

    ReplyDelete
  2. rara suke mkn kueh makmur tu then main sembur2.hehehe

    ReplyDelete
  3. @Bro ahmad:

    xtau kenapa moon x berapa nak makan sangat almond london.. huhu..

    ReplyDelete
  4. @rara pinkmafia:

    hahaha..suka main sembur2 ea yunk... nak try sembur2 jugak la pas ni... hehehe..

    ReplyDelete
  5. moon tq tag aku..nanti aku join aku ade masalh ngan nuffnang aku ni huhu

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan