Wednesday, August 3, 2011

# Life # Wordless Wednesday

Wordless Wednesday #3

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..



ialah hari di mana seorang blogger 
hanya perlu meletakkan gambar tanpa
menceritakan apa-apa tentang gambar itu.
Biar gambar menceritakan segalanya..


25 comments:

  1. bile nk bg ? haha.









    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-8.html

    ReplyDelete
  2. lawa nye la..bila la dpt aku nk beli hehe

    ReplyDelete
  3. kak moon kan ada husband.. minta la.. sob3..

    ww #7 :)

    ReplyDelete
  4. :salam sama la kita kak moon,msih mnntikan kamera dslr tu..hrap2nya ada org nk bgi free :lari

    ReplyDelete
  5. haha..ni la kelemahan wordless wednessday..orang tak dapat nak baca apa yang kita gambarkan dengan tepat. mesti ramai yg kata mOoN dah ada bnda ni. jeles ngn mOoN. padahal gambar yg diletakkan tu adalah apa yang mOoN hajatkan. kehkeh..

    ReplyDelete
  6. bila agaknya nak dapat ea..?

    ReplyDelete
  7. @cintatulip:

    husband :tlg


    dah berhajat nak minta...agak2 dapat x? hehehe

    ReplyDelete
  8. @FYA PELANG!:

    :hah fya nak bagi akak dslr ni... :terharu

    ReplyDelete
  9. @Spanar Buruk:

    :hah free


    agak2 ada yg nak bagi free ke? nak free jugak ni...hehehe

    ReplyDelete
  10. @Jejaka Terhangat:

    hahahaha...tu la pasal JT...

    Nak camera dslr ni!!!!

    ReplyDelete
  11. kak moon beli utk saya ke?? :malu

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum kak moon..
    semoga hajat utk dptkan kamera tu tercapai..semoga dimurahkan rezeki... AMIN =)

    ReplyDelete
  13. huhu.... teringin nak camera ni ker MOON... sian moon...

    ReplyDelete
  14. smartnya kamera =)

    jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

    ReplyDelete
  15. @Hans:

    camera x beli lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  16. hai!!!cf dtg...ala...guna hp sudah...hehe..blanja la cf..haha..follow sini..:)jom kenal2

    ReplyDelete
  17. mesti moon mengidam nak beli kamera jenis nih kan sbb tuh letak pic tanpa apa2 ayat...ehehhe suka gak entry cm nih...picture menceritakan segalanya....:D

    ReplyDelete
  18. mesti moon mengidam nak beli kamera jenis nih kan sbb tuh letak pic tanpa apa2 ayat...ehehhe suka gak entry cm nih...picture menceritakan segalanya....:D

    ReplyDelete
  19. mesti moon mengidam nak beli kamera jenis nih kan sbb tuh letak pic tanpa apa2 ayat...ehehhe suka gak entry cm nih...picture menceritakan segalanya....:D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan