Wednesday, September 7, 2011

# Selamat Hari Raya

Raya Pertama Bersama Yang Tersayang

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Bercerita pasal raya,, ni antara pic yang di amik masa raya pertama ari tu. Tak banyak actually sebab bukan me yang amik pic.

Me and Mr. Hubby
Keluarga Besar Mr. Hubby
Ibu dan adik beradik Mr. Hubby

Adik dan antara cousin2 Mr. Hubby yang very sporting

Pic ni diamik kat kampung Mr.Hubby *x ingat nama kampung* kat Melaka. Kat umah pusaka ni. Umah ni dibuka masa raya jep. Info ni Pak Usu Mr. Hubby yang btau. Besar u. Tapi x sempat kut nak amik pic umah sebab ari nak hujan.

p/s : semua pic dicuri secara legal dari fesbuk..


16 comments:

  1. pheewwiitt kak moon comell!!semoga berbahagia hingga ank cucu :muahahhh sayang kak moon!~

    ReplyDelete
  2. @LemonSusu Skyjuice:

    thanks atas doa lynn.. InsyaALLAH.. amin...



    akak doakan yang terbaik jugak buat lynn.. :)

    ReplyDelete
  3. cantik yer baju purple love moon...it was so nice!!!!!

    rindu sgt2 kat moon...mesti best kan beraya ngan hubby tercinta...weee syukur wpun moon ngan hubby dok jauh tp bila raya lah plg dinanti2 kan...

    semoga kalian berbahagia hingga ke syurga Allah...maaf zahir dan batin ye moon!

    Sayang Moon,
    Ikhlas From With Julia Blog... :)

    ReplyDelete
  4. wah..seronoknya dia bersama hubby tersayang..hehe

    ReplyDelete
  5. Cntiknya kak moon ni..ni rupa sebenar kak moon,alahai suwetnyer dia..

    ReplyDelete
  6. @With Julia:

    thanks julia... moon pun rindu kat julia..

    dapat peluang berjumpa setelah lama berjauhan memang satu perasaan yang paling menyeronokkan... rasa macam nak date kali petama jep... hehehe...

    insyaALLAH julia.. moon pun doakan julia ngan husband bahagia selamanya... :)

    ReplyDelete
  7. @~sHy~:

    mestilah sonok shy...

    samat hari raya shy.. :)

    ReplyDelete
  8. @Spanar Buruk:

    :hah rupa sebenar?

    akak memang suwit lina... :malu

    hehehehehe...

    thanks ya dik... love u.. :muah

    ReplyDelete
  9. baju raya kita sama kaler....

    hehe

    p/s: ramai giler pakai purple tahun ni...

    ReplyDelete
  10. @alepridz:

    betul tu alep... ari tu masa raya,, kat mana2 pun pkai baju kaler pepel...

    ReplyDelete
  11. bagai pinang dibelah dua..semoga berpanjangan jodoh kalian ye :D

    ReplyDelete
  12. @leyzajamil:

    insyaALLAH... thanks so much yaa.. :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan