Saturday, September 17, 2011

# Johnny English Reborn # Raya Tak Jadi

Raya Tak Jadi VS Johnny English Reborn = ??

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


VS


Me tengok dua citer ni pada 15 Sept & 16 Sept 2011. Both cerita memang lawak habis. Tapi lawak tu tak boleh buat me 'over excited' gelak. Kenapa? Entahlah. Maybe lawak ni dah biasa sangat kut. Tengok trailer memang rasa best sebab diorang tayangkan part yang memang best jep. Tapi ada antara scene tu yang memang buat me rasa macam nak zzzzzzz. huhuhu. 

So,,,

Raya Tak Jadi VS Johnny English Reborn = biasa-biasa jep.

p/s : ada tak rasa yang sama macam me rasa untuk dua filem ni? =.=


8 comments:

  1. tgk johny english gelak taksudah2 lah :P

    ReplyDelete
  2. kak moon belanje reyn p tgk movie ni :tlg http://greencisplatin.blogspot.com/2011/09/assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  3. huhu,..... dh tgk raya x jadi...
    kuar wayang,menguap!
    dlm wayang ni thn mata je...adik2 on bantai tidur dalam wayang tu....grrr...rugi duit tiket... T____T
    arini nak tgk johnny english plak...

    ReplyDelete
  4. dah tengok dah johnny english...yups i felt the same!
    both lawak yg xble nk gelak...trailer tu je yg part best dlm cerita...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan