Tuesday, September 6, 2011

Segmen : Aku Mahu Readers Setia

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Nak Join Klik Banner atas ni ea... :)
1 ) follow blog fya  kalau rasa nak. terserah :) dan like fan page fya kalau sudi :) :: DONE ::


2 ) buat tajuk entry : Segmen : Aku Mahu Readers Setia serta letakkan banner segmen di entry anda. pastikan banner tersebut di link kan kembali kepada link entry fya ni ehh :) :: DONE ::



3 ) letak minima 1 link dan maksima 3 link entry dari blog anda sendiri dalam entry tersebut yang korang rasa terbaik untuk kawan - kawan lain klik, komen. dengan ini, entry yang anda letakkan tadi akan mendapat trafik dalam masa yang sama :) dan bila anda mampu buat sesiapa tertarik, sekaligus akan memfollow blog anda. dah menyelam sambil minum air, kann ? :) fahamm ?

Ni Link nya...




4 ) tag beberapa kawan untuk sama sama join segmen ni :) pastikan diorang tau ehh. 
amanah :)






SAGUHATI

peserta yang bertuah akan menerima :

1 ) topup RM 10 x 2
2 ) hadiah misteri x 3
3 ) edit full blog x 2
4 ) review blog x 6

total pemenang : 13 orang

dan semua peserta akan dilistkan agar blogger dari blog lain boleh klik korang :)

tarikh tutup :
bergantung pada musim yang sesuai :)
- paling awal hujung bulan september, paling lewat hujung bulan disember -



4 comments:

  1. moon tq moon tag aku..nanti aku join eh

    ReplyDelete
  2. tanak join blh tak kak?..hehehe..nti lina cuba gak join k..tq kak..

    ReplyDelete
  3. pergh ! meletup ! tengs :DD good luck :)

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in