Tuesday, September 27, 2011

# Life

Takmo Wordless Arrrrr...

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


Banner ngan bunting untuk majlis hari Sabtu ni.. Mr. Hubby baru hantar print semalam.. Huhuhuhu.. Dah dekat baru nak buat.. Bukan apa,, Mr. Hubby baru tamat Kursus Asas Polis Bantuan kat Muar ahad lepas.. So,, memang agak kelam-kelibut sikit la.. Ok tak? Korang jangan lupa datang tau... :)

New Zealand :p
Tahniah buat Mr.hubby sebab kini sudah bergelar PB UiTM... :)

p/s : Kena pakai inai lagi untuk majlis Sabtu ni.. weeeeee~

9 comments:

  1. Tahniah Moon dan Abam!! hehe..

    Semoga persandingan kali ni menjadi memori penguat kasih antara berdua! Nak ucap Selamat Pengantin Baru. Harap masih belum terlambat. :)

    Tahniah again! :D

    ReplyDelete
  2. jmputan dari spanar..mau patung angry birds tak?..jom buka link di bawah:

    http://spanarburuk.blogspot.com/2011/09/angry-birds-giveaway-by-spanar-buruk.html

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru! jauhlah melaka...xbley nak p...

    ReplyDelete
  4. selamat melangsungkan majlis.. semoga bahagia ke akhir usia.. :)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru kak. hehehe ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah ye moon...cantik sungguh bannar tuh dear...really creative....anyway nak wish Congratulations to both of u ye....best dpt sanding sekali lagi weweiitttttttt ehhehe

    p/s maaf sgt2 x dpt hadiri majlis moon this week coz my parents nak wt majlis doa selamat utk pergi haji thn nih...moga kalian berdua kekal bahagia hingga akhir hayat julia doakan...aminnnnnnnn ;)

    ReplyDelete
  7. sori..komen tak der kaitan dengan entry.. owh..pakai silkygirl punyer foundation yer..oke dah tu. concealer sy pakai angelfit maybelline.. trylah.. juz apply bawah mata yg cm panda eyes tu.. hehehe

    ReplyDelete
  8. salam, saya just nak tanya, husband awak pernah kursus kat pulapol muar yer? husband saya pun sama tapi tgh kursus belum tamat lagi, nak tanya kita boleh melawat dorang tak kat sana? since dari suami saya berkursus kat sana khabar berita dia pun tak tau coz handset tak boleh bawak.... boleh tolong jawab tak.. agak2 kalau cuti raya haji dorang boleh balik tak?

    ReplyDelete
  9. Salam noris..should pggl akak kut kan? Sy pun tak pasti if boleh lawat drg kat sna kak coz masa husband kursus ari tu sy kat sabah.. Sal cuti raya aji tu pun sy tak pasti.. Dia x call ke kak coz rasanya boleh call guna public phone.. Ari tu husband sy pun call guna public jep..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan