Tuesday, October 18, 2011

18 Oktober 2011

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..


Sorry ar lama tak update blog. Masalah kesihatan dan tuntutan kursus membataskan me untuk mengupdate blog. Actually me baru sampai Shah Alam dari Pusat Latihan UiTM Kg. Gajah Perak. Berkursus selama 2 hari 1 malam kat sana. Jauh tak untuk datang berkursus dala tempoh sesingkat tu? Hehe. Memang jauh but so excited nak datang kat Pusat Latihan ni. Sebab apa? Sebab kat sini la me and mr.hubby 1st met. Best sangat. If mr.hubby ada sekali lagi best. Hehehe.

Ramai gak jumpa kawan2 baru dari organisasi yang sama. Dan yang paling semangat masa kursus tu sebab penceramah and peserta semua sporting. Cume me kut yang ada rasa malu2 sikit. Huhuhu. Biasalah, orang comel memang macam tu. Hahaha. Sila muntah ya. :p

Nak buat entry bergambar sebenarnya tadi but baru teringat yang me xda amik pic pun kat sana. Tumpang posing masa orang amik pic banyaklah. Hehehe. Pas me amik pic dari kawan me nanti baru me up kat blog ea. Saja nak show off aktiviti2 kitorang masa kat Perak. Lalalalala~

Ok la. Me nak rest jap. Tiba2 rasa sejuk sangat. Takkan nak demam lagi kut. Dah la baru nak sembuh demam yang ari tu =.=

p\s : Thanks so much mr.hubby for lovely dinner tadi. Sedap abg masak sebab tu nak sayang abg ketat2.. <3

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan