Thursday, October 27, 2011

# Angry Bird # Spanar Buruk

Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Ari ni dah 27 Oktober 2011 kan? Hehehe.. Sempat lagi kut nak join GA ni.. Actually ari tu nak buat auto published tapi dot dot dot... Hahaha... Sori Spanar Buruk.. Yang penting akak tak lupa tau.. Saja jep nak join last minit.. Mana tau ada luck.. Hehehe..

Minta Spanar Buruk check balik entry ni if ada yang tak cukup syarat ea... :)


Blog ada...

Tajuk dah letak...

Banner pun dah tempek...

Dah follow blog Spanar Buruk... (Waaa,, jeles ngan header baru Spanar...)

"Saya join Angry Birds Giveaway By Spanar Buruk ni sebab nak hadiah dari Spanar Buruk! "

Cukup ringkas kut lagu ni cuma kreatif tu yang tak cukup... :sedih
patutlah rasa macam dah kalah jep ni... :majuk

Pssstt!!! Nak request ni,, if contohnya la akak menang,, nak yang kaler _______ tu ea... hehe.. Saja nak kacau Spanar sayam :muah


2 comments:

  1. gud luck!


    p/s:: eh yang..awk pn dh ada isi ye?? cite la sket...klu btol tahniah ye =)

    ReplyDelete
  2. tq kak moon join ga ni wlaupun last minit..hehehe..syg lebey la..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan