Friday, October 21, 2011

# Apa Kata Anda Kalau.. # Kawan

Apa Kata Anda Kalau ... #1

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

... sorang kawan anda datang berjumpa anda dan berkata "Mulai dari detik ini kita bukan kawan lagi!!" 

Anda pula terpinga-pinga sebab tak tau apa hujung pangkal ceritanya... Rasanya apa tindakan anda? Share with me dan kawan-kawan yang lain.. atau kongsikan pengalaman if anda sendiri pernah mengalami kejadian macam ni...



3 comments:

  1. aku pasti tekejut dan nk kan kepastian kenapa dia x nk kawan ngan aku...kalo kita xde salah kat die mungkin ada org lain yg cuba jejaskan hubungan persahabatan kita..dengan nmereka2 cerita tentang kami

    ReplyDelete
  2. kalau kite, komfem kite akan jumpa dia semula dan paksa dia cerita apa sebenarnya yg berlaku. kalau dia tak nak jugak, paksa sampai nak. kot lah macam tu. hehe :)

    ReplyDelete
  3. situasi ni baru berlaku kat saya...

    saya tanya dia elok-elok. apa sebab buat macam tu. mintak penjelasan dia. minta maaf sesiap kalau ada salah silap.

    seeloknya jumpa berdua face-to-face. dan jangan lupa senyum walau apa pun berlaku :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan