Sunday, October 23, 2011

# Family # Life

Morning Weekend!! :D

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Jom update di pagi weekend yang ceria!! hehehe... Skang ni me still kat kampung. Rindu banget coz rasanya ada sebulan tak balik kampung even family ada datang jenguk kat KK but still i miss them so much... :)

Semalam nak update tapi masa terhad sangat coz me kena babysit my nephew. Umur baru 9 bulan but aktif mengalahkan budak umur 10 tahun. Letih woooo gaduh ngan dia. Hehehe. Nak2 lagi dia dah pandai gerak sendiri. Pantang leka jap,, mesti hilang. Huhuhu. Dah lah susah nak tido. Tapi tak boleh nak marah dia sebab dia comel banget. Hehehe. Rasa cam nak cubit2 jep pipi dia.






Tengok cara dia tido. Hehehe. Dah macam cara mom dia tido lak. Siap silang kaki tu. Baby Rayyan ni bukannya nak tido dalam buaian pun. Pas dia dah lelap baru pindahkan dia dalam tu. If nak buai masa dia still sedar,, mau dia jerit satu umah. Letih nak suh dia senyap.


Actually me sangat-sangat happy pagi ni. Semalam pun tak dapat tido sebab asyik terfikirkan benda tu. Syukur pada ALLAH.

 Nak sangat share ngan koram semua berita tu ari ni but tak boleh ar. Kena tunggu esok jugak. InsyaALLAH sok me share ea. If me lupa,, someone tolong ingatkan me tau. :)



1 comment:

  1. budak nak membesar, tu yg lasak kot. hehe :p

    amboi, kemain style baby ni tido ye. ;)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan