Wednesday, October 5, 2011

# Kahwin # Life

Nak Letak Tajuk Apa ea?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..


Fuh.. Lama sangat tak online. Ada sesiapa yang rindukan me tak? Huhu. Of course tak de rasanya. Yalah, siapa la me ni if nak dibandingkan dengan blogger femes cam koram kan? Me ni hanya lah blogger tempiaran yang melukut di tepi gantang. Ceh!! Melampau sangat ke bunyinya? Hehehe.

Me dah rindu nak online ni. Ni pun tumpang wifi kat Summit jap. Nak usha2 pic masa majlis resepsi kat Melaka sabtu lepas. Kebanyakan kawan2 mr.hubby yang amik. Kitorang kat sana takde amik photographer. Biasalah, kawan2 ramai ada dslr. Jeles weh!!! Pas ni nak paw sebijik dua dslr kat mr.hubby ar. Kehkehkeh...


 Salah satu pic me masa majlis resepsi 1 Oktober 2011 lepas. Ok tak?

Thanks so much pada kawan-kawan yang hadir pada hari tu. Yang tak sempat or tak dapat datang,, it's ok. Doakan dari kalian sudah cukup bagi me. :)

Ok la. Nak sambung blogwalking jap. Lama tak melawat jiran sebelah menyebelah dah..

p/s : Pic lain ada kat fesbuk mr. hubby. :)



5 comments:

Follow me @munirah_izzan