Sunday, November 13, 2011

# Happy Birthday

13 November 2011

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


HAPPY BIRTHDAY YANG KE - **
BUAT SUAMI TERCINTA,, ABANG ABDUL KARIM MOHD LATEP..

MAY ALLAH BLESS U ALWAYS.. EVEN I'M NOT THERE WITH U TO CELEBRATE THIS MOMENT BUT I WANT U TO KNOW THAT I'LL ALWAYS LOVE U.. AND ALWAYS PRAY THE BEST FOR U..

Skang ni me rasa sangat sedih sebab tak dapat meraikan birthday Mr.Hubby.. Dah la ni 1st time nak celebrate birthday as husband and wife.. Tapi tak pe, Mr.Hubby kata, "kita kena kuat dalam menempuh dugaan ni.. Mungkin ada hikmah di sebalik semua dugaan yang ALLAH bagi kita.. Sebelum ni kita boleh bertahan,, kenapa tidak sekarang?" 

Masa Mr.Hubby kata cam tu,, seyes me dah nangis tapi kena cover ar supaya suara tak dengar macam orang tengah nangis.. Mr.Hubby tak suka me nangis.. Dari dulu sampai la skang ni.. Tapi me ni bukan boleh tahan pun.. Bila-bila rasa nak nangis,, me nangis jep.. Huhuhu.. Cengeng? Grrrrr.... :p

Me pun takmo susahkan hati Mr.Hubby.. Dah lah jauh.. Me belajar untuk tenangkan hati dan lapangkan dada bila rasa rindu.. Tapi rindu tu sentiasa ada..

p/s : Tak sabar nak tunggu 31 Disember 2011.. :)

3 comments:

Follow me @munirah_izzan