Friday, November 4, 2011

# Life # Pengalaman

Betulkah Dua Line Tu??

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...

Just nak share something...


Test ni me buat 2 minggu lalu.. Actually bukan sekali test but 3 kali... Bukan apa test banyak kali,, takut salah jep... Tapi result tetap +ve.. Alhamdulillah syukur pada ALLAH.. Me and Mr. hubby happy sangat.. :)

Bukan xnak share sebelum ni or xda niat pun nak rahsia but sebab baby kecik lagi tu pasal xmo share dulu.. Kawan-kawan kat opis pun x semua tau.. Yang lain faham-faham sendiri jep.. huhuhu...

p/s : later bila mood dah ok sikit,, me share lagi ngan koram ye... doakan me and baby sihat selalu tau.... :)

9 comments:

  1. moon congrats...dah bape bulan? g klinik cepat..kompom ngan doktor..sebab awal2 preggy mcm2 bende nak kene jaga....;-) wah syaza ada geng nanti

    ReplyDelete
  2. moonnnnn: i'm really happy with u moon...akhirnya moon +ve...berkat nak raya haji nih moon...syukran2...moga2 aura moon lekat kt julia lak...ehehhehe moon ju baru beransur pulih dari diarea + demam panas...insyaAllah pelan2 baik...tp ju happy sgt2 moon...nanti jgn lupa pi checkup kt klinik tau..jga kesihatan moon :)

    ReplyDelete
  3. syukur Alhamdulillah =) jaga elok2 moon.

    ReplyDelete
  4. waaaa tahniahhh . bessttnyee dpat baby!! alhamdulillah..anyway,ape prasaan ye ble tau kite pregnant?weeee,cam best je. ihik ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kak moon :)
    jga diri slalo :D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan