Sunday, November 6, 2011

# Life # Pengalaman

Nak Nangis Boleh Tak?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia...


Tiba-tiba rasa cam nak post video ni sekali lagi. Rasa cam nak nangis bila tengok balik. Happy but suddenly feel so sad sebab rindu sangat ngan Mr.Hubby. Dah lah skang ni tengah pregnant 1st baby. Emosi pun agak tak stabil skang ni. Asyik nak nangis jep. Tapi inilah pengorbanan me as a wife. Pesan Mr.hubby,, jaga diri dan baby baik-baik. Bila dengar Mr.hubby cakap cam tu, rasa cam nak suh jep Mr.hubby pindah kat Sabah cepat-cepat. Tapi me takkan cakap cam tu. Huhuhu.

Keadaan macam ni buat me lebih tabah dalam hidup berumahtangga. Moga ada rahmat yang tersembunyi di sebalik pengorbanan kami.

Thanks buat semua kawan-kawan dan adik-adik me kat BCR yang banyak berikan sokongan buat me dan Mr.hubby. Love you all so much!! :muah

SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT! 


4 comments:

  1. kitorang sentiasa ada dgn kak moon.. gembiralah ye,emosi kak moon penting kalau nak jaga baby elok2. makanan pon sama, rehat la ye.

    ReplyDelete
  2. tu la dugaan perkahwinan nama nya moon..anyway selamat hari raya aidiladha..ko jaga diri ya

    ReplyDelete
  3. moon, namo sedih2 k...senyum2 sokmo nanti baby pun ikut senyum =) take care dear.

    ReplyDelete
  4. cantik betul blog ni stylo milo sangat....kool..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan