Wednesday, November 9, 2011

# seksualiti merdeka

Seksualiti Merdeka?

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Hurm,, terlambat ke if me nak update sal ni? Agaknya tak kut sebab kat Buletin Utama malam ni still citer sal benda ni.. *ok!! Me tetiba rajin nak bukak tv3 jam 8pm ni..* Selalu memang tak buka pun. Bukan apa,, kadang-kadang boring nak tengok berita politik yang ntah apa2 tu. Huhuhu.

Ok. Ok. Back to the topic. Actually me sangat terkejut dengan mereka, mereka dan mereka yang menyokong penganjuran aktiviti yang bagi me ni agak tak bermoral. What the **** nak sokong benda-benda yang dah terang hukumnya HARAM tu. Ingatkan benda tu ada kat Europe jep. Huhu.

Short thinking betul bila ada yang memperjuangkan benda yang tak bermoral. Dah tu yang menyokong pula bukan calang-calang orang. Semua berpelajaran tinggi. How come? Sedangkan budak sekolah rendah pun tau hubungan sejenis tu salah.

Ok. Me takmo arr type lebih2 coz nanti x pasal ada yang kena saman. Hukhukhuk. Skang ni satu ayat pun orang bleh saman. Apapun,, tak betul la if nak meraih sokongan awam dengan memperjuangkan pegangan yang tak betul. Ye dop?

"Sesiapa yang sokong Seksualiti Merdeka ni boleh jatuh murtad." Dengar kat Buletin Utama tadi. Tak ingat sape cakap. So,, berhati-hati sebelum meluahkan pegangan.

Okbai.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan