Wednesday, December 7, 2011

# Life # Pengalaman

1st Baby Picture




Sebenarnya me plan nak scan hujung tahun ni.. Nak tunggu mr.hubby ada sekali but ada kawan-kawan yang cadangkan supaya me scan untuk tengok jantung baby.. Takut ada apa2.. Syukur alhamdulillah.. Terima kasih Ya ALLAH.. Itu jep yang mampu me ucapkan masa 1st scan ari tu.. Rasa sebak dan gembira sangat bila doktor kata baby sihat.. 

Me pegi klinik pun after dapat persetujuan mr.hubby.. Masa scan ni baby dah masuk 10 minggu 4 hari.. Tecik lagi.. Hehe.. Tapi bila nampak jantung baby dup dap dup dap me dah nangis.. Syukur sangat.. Rasa tak puas tengok.. Dalam hati me hanya berdoa supaya baby sentiasa sihat.. 

Sedih juga coz 1st scan ni without mr.hubby di sisi but nak buat macamana.. Ni la yang terpaksa kami tempuh.. Nanti masa ummi bawa baby jumpa ayah,, baby dah 14 - 15 weeks.. huhu.. :'(


8 comments:

  1. tahniah moon jaga kandungan elok2 makan minum sume kena jaga...teruja kan?? tapi bila dah 6 bulan nanti pastu scan 3d lagi teruja....

    ReplyDelete
  2. hee..comel je..:)

    excited kan?

    wpon xda experience tp dpt rs..heee

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
    tahniah kak moon !!!
    :terharu

    p/s: nak jd aunty baby kak moon la :malu :tlg

    ReplyDelete
  4. sabar ye moon.hopefully sume ok n baby sihat.

    ReplyDelete
  5. moon .. knape pc x tau .. :ohno

    btw. minum susu banyak2 !!!! penting untuk pembesaran tulang anak moon tu... !!! wa.. tahniah moon =)

    ReplyDelete
  6. tahniah ira... ta lama lg ada junior da hehehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan