Friday, December 16, 2011

# Gay # Homoseksual

Gay!! Gay!! Gay!!




Macam-macam kut dunia skang ni.. Me memang orang Sabah tapi kat blog me tak penah lak senaraikan no. hp gay kat Sabah ni.. Sorang gay pun me tak kenal.. Huhuhu.. 

Dah la pagi tadi me ada baca beberapa blog yang update sal jumlah gay melayu adalah 30k.. Gilos ramai.. Pas tu baru ni ada pulak ternampak pic pasangan gay berkahwin.. Yang sorang tu siap berbaju melayu lagi.. Tertanya-tanya gak,, orang melayu ke tu? Coz tengok dari muka,, kind of jugak la.. 

Astaghfirullah.. Sebak me sekejap.. Taubatlah wahai manusia.. Semakin ketara kita berada di penghujung waktu dunia akhir zaman... 


10 comments:

  1. susah nak imagine mcm mna seorang itu blh suka dngn org yg berjantina sama dngn dia. ish3

    ReplyDelete
  2. Pelik tapi itulah hakikat yg berlaku skrg ni..Na'uzubillah..

    ReplyDelete
  3. apalah masalah dorg ni kan.haih..

    p/s : moon sory xbuat GA tu.sbb tak sempat. =(

    ReplyDelete
  4. Dunia dh mkin tua.... Tktnya blsn allah .......

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan