Wednesday, January 18, 2012

# Life # Pengalaman

Pindah Bilik Besar~



Semalam me dah pindah masuk kat masterbedroom. Sebelum ni ma penah suh me tido jep kat bilik besar tu sebab senang sikit. Ada bilik mandi sekali dalam tu. But me bukannya suka duduk dalam bilik besar tu sorang-sorang. Huhu. If hubby ada, lain la ceritanya.

Masa me masih tinggal sorang dulu pun, me duk dalam 3rd bedroom. Pas tu bila dah ada kawan, me masuk 2nd bedroom sebab me khaskan master bedroom tu untuk my family bila diorang datang.

Akhirnya me mengalah juga dengan ketidaksukaan me kat master bedroom tu. Bukan apa,, sejak-sejak peknen ni, kerap sangat masuk toilet. Ada yang kata,,


Apapun,, memang tido agak terganggu tapi demi baby me sanggup. Hehe. Baru nak baring dah rasa cam nak masuk toilet semula. :fuh.

Semalam dah rasa agak selesa la duk kat bilik besar tu sebab toilet dekat. Memang memudahkan bakal ibu macam me ni. Sebelum ni terpaksa kuar masuk bilik semata-mata nak pegi toilet. :)







p/s : Dah amik cuti untuk Jumaat ni. Nak balik kampung...~




6 comments:

  1. mmg mcm tu moon nak2 baby dah besar nanti..ngilu2 je rasa bak kata bini aku la..

    ReplyDelete
  2. saya dulu mmg kerap giler gi toilet..sib baik toilet sekangkang kera. klu x, pakai pampers la jawabnye

    ReplyDelete
  3. @Phat:

    tu la pasal phat.. skang ni pun dah rasa sikit... huhuhu

    ReplyDelete
  4. @iizla:

    hehehe... penah gak terfikir nak pakai pampers...

    ReplyDelete
  5. @Cikpuan rara:

    yunk,, segan nak tunjuk sebab tak nampak lagi... huhu..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan