Tuesday, February 21, 2012

# Life # PRU13

Dah Daftar ke Belum?




Tadi me buka topik pasal zon mengundi ngan beberapa orang kawan kat ofis. Me btau la yang zon mengundi me ngan family semuanya berbeza-beza. Tapi tak pasti la DUN yang sama atau lain. Huhuhu. Kan if letak satu tempat senang. Tak yah bazir minyak ke sana ke sini. 

Apapun,, selepas hidup selama 26 tahun akhirnya me berjaya mendaftar sebagai pengundi. Hehehe. Sebelum ni bukan tak daftar tapi dot dot dot. Apakah? ngeee~









Memula ingat nak snip bukti yang me dah jadi pendaftar yang disahkan but rasanya tak perlu la kut. Hekhekhek. Lagipun, memang dah sah me boleh mengundi pas ni. Even tak tau nak undi siapa entah. Nak bagi undi rosak boleh tak? Hahaha. Ok! Gurau jep la.. =_=






3 comments:

  1. gunakan undi anda dengan bijak moon..aku pun 1st time nak ngundi walaupun umur dah lanjut hehe

    ReplyDelete
  2. hhuhu..undi rosak???boleh...hekhek...pilih jgn tak pilih...:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan