Wednesday, February 15, 2012

# Lelaki Kulit Sihat VS Lelaki Maskulin # Life

Lelaki Kulit Sihat VS Lelaki Maskulin



Selamat pagi dan selamat berhari Rabu. Pagi2 dengar hotchat kat Hotfm








Pada apa yang me tau,, lelaki kulit sihat ni boleh jadi seorang lelaki yang sangat-sangat cerewet. Apalagi bila kulit dia kelihatan lebih 'sempurna' dari pasangan. Macam ada sorang pemanggil tu kata, husband kawan dia ni sangat mementingkan kesihatan kulit so,, bila si isteri ada jerawat even seketul pun si suami dah start bising. That's why, me tak berapa berkenan ngan lelaki jenis macam ni. In future mesti diorang akan banding-bandingkan diri dia ngan pasangan. 

"You ni,, kata pompuan tapi tak reti jaga kulit!" Hah! Amik ko sebijik. Nak ke macam tu? Me? Memang tak sanggup.

Lelaki maskulin tu macam Fahrin Ahmad ke? Or Aaron Aziz? Hehehe. :p

Apapun,, me tak berapa nak suka kut lelaki yang badan over ketul-ketul ni. Tak tau kenapa. Geli kut. Ahaks! 

For me,, a simple living man is enough. Asalkan sihat tubuh badan dan menjaga kebersihan diri dah cukup. *Tak suka juga if lelaki muka penuh jerawat. * If iya2 nak jaga kulit but badan tak sihat, tak guna jugak kan? Setuju tak? Hehehe.. 

Tapi jika ALLAH dah tentukan jodoh kita dengan lelaki macam tu, terima la dengan seadanya. Mungkin ada hikmah disebalik hadiah ALLAH itu. :)







p/s : Mujur hubby jenis yang tak cerewet. :)



No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan