Wednesday, February 29, 2012

# Nada Cinta # Vanila Coklat

Nada Cinta VS Vanila Coklat




First time me tengok sinetron ni masa kat kampung kut ari tu. Tak ingat dah sebab if me kat KK, memang tak minat pun nak tengok. Bukan apa,, kebudak-budakan sangat. Sampai ibu bapa pun terikut-ikut dengan masalah anak-anak diorang ni. Pelik-pelik. 

Then,, if iya pun nak miming,, miming la dengan betul. Ni cam nak main-main jep. Huhuhu.


First time tengok drama ni pula,, me rasa sweet sangat. Terbawa-bawa pula ke alam nyata sat. Hahahaha. Siap boleh senyum sorang-sorang tu. But start episod last night, mood tu dah terbang di bawa keboringan dengan jalan cerita yang ntah apa-apa. Hehehe. 

Yang ni pula,, bapa kepada hero dan heroin yang berperangai cam budak-budak. Boleh perkara kahwin cerai di buat main. Suka kahwin,, tak suka cerai pastu dah cerai nanti kahwinkan pula dengan orang lain. Apakah? Kata Dato',, kata Dr.,, tapi fikiran tak sampai sejengkal. Tak pasal anak-anak jadi mangsa.






Lepas ni memang takkan follow sinetron dan drama ni lagi kut. Paling kecewa dengan tahap drama melayu kita arr. Fuh!


Gambar adalah sumber dari Google.

3 comments:

  1. sma laa kta kak moon..
    sy pun x minat nada cinta..org uma smua tergila2kn drama ne..aishhhh..huhuhu

    ReplyDelete
  2. btol. vanilla coklat lately boring. saye da tukar tgk bicara hati..hehe

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan