Thursday, February 16, 2012

# 1st GiveAway Little Dream's Life # perfume

Pretty By Elizabeth Arden




Dah lama rasanya tak membazir duit beli perfume. Hahaha. Actually me ni memang sangat-sangat addicted to perfume. Dah banyak koleksi perfume me. Last perfume me beli is Flower By Kenzo. Me beli pun dari kawan me. Dia jual dengan harga RM100 for 100ml kut if tak salah me.

Flower by Kenzo
Sekarang ni, me teringin lak nak beli satu lagi perfume. Perfume yang dah lama me usha is Pretty by Elizabeth Arden. Baunya sangat-sangat lembut. Pretty ni ada tiga jenis. Pretty, Pretty Limited Edition and Pretty Hot.

Pretty
Yang ni Limited Edition
Pretty Hot
Antara ketiga-tiga ni,, dua jep yang betul-betul menarik perhatian dan deria bau me which is Pretty and Pretty Limited Edition. Baunya sangat lembut terutama yang Limited Edition tu.




Harga memang agak mahal tapi berbaloi la beli yang original. Tapi ada juga yang jual perfume original ni dengan harga yang murah berbanding yang ada kat shopping complex dan perfume house. Kena pandai pilih arr. Jangan tertipu sudah. Sebelum ni me ada juga beberapa kali try beli melalui online shop and hasilnya memang tidak mengecewakan. Murah dan ori.






p/s : Perfume itu perlu! Hehehe..

p/s/s : semua pic adalah sumbangan pakcik GOOGLE


6 comments:

  1. Ym pun suke Perfume.Skg ni in love with Anna Sui-Flight of Fancy...wangiii...:)

    ReplyDelete
  2. koleksi yg lain tu dah abis pakai belum? nanti bolehlah kasi baby pakai pulak. hehehe. macam ss ni, tak mampu lagi lah nak beli perfume harga rm100. mau berair mata masa nak bayar haha

    ReplyDelete
  3. @YaYaNsMuM:

    xtau kenapa x berapa minat ngan Anna Sui.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. @Siti Safiyyah:

    ss :tlg

    Tak habis pakai lagi but suka nak kumpul bebanyak.. hehehe..

    :erk baby tak boleh pakai perfume.. pakai baby talkum jep cukup.. kehkehkeh..

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan