Friday, February 17, 2012

Suka Tapi ,, ~




Now dah masuk 21w+ but tak minum susu sangat. Bukan sebab tak suka or what so ever tapi bagi me, bila me start jep minum susu ni, mesti rasa mengantuk yang teramat sangat. Sebab tu sejak akhir-akhir ni, me kerap sangat tido awal. Huhuhu. 


Susu anmum ni memang boleh meransang deria tido ea? Sebab tu kadang-kadang me tunggu around 9.30pm baru minum susu ni. Atau me tak sesuai minum susu ni? Bukan tak suka tapi itu la ,, ..






Pagi? Pagi me tak minum susu. Biasanya me minum milo jep but now for breakfast, me start minum Horlicks. Ada mommies kat luar sana yang inform Horlicks ni boleh membantu untuk meningkatkan hb. Actually baru start minum Horlicks this month. Result untuk next hb test is next month. :)

FYI last me minum susu adalah kat sekolah menengah dulu. Itupun susu nespray. Maybe sebab minum nespray + vitamin tu yang buat berat badan me naik dulu. Hehehe. But syukur, after habis SPM, berat badan me kembali pada normal.


2 comments :

  1. Ntah nape, YM sejak dulu mmg tak suka minum susu.huhu.Time preggy dulu, paksa diri jer, kalo tak hgn hrp le..huuhu

    ReplyDelete
  2. susu r sedap! everyday tin hijau jadikan pilihan, lebih khasiat lebih nilai, penuh khasiat kegemaran ramai,

    ReplyDelete


Shoutbox
 

Copyright 2014 © It's Truly Me !. Design by Ayu Barbydol