Tuesday, February 28, 2012

# 3D 4D # Life

Terima Kasih ~3D 4D Scan Malaysia~




Dah masuk hari Selasa hari ni. Ada rasa cam takde semangat nak keje jugak ni. Entah la. Tak tau kenapa. Maybe mood bercuti still on kut. Hehehe. Yelah,, weekend lepas me habiskan masa dengan hubby. Semalam, kembali sunyi.

Last week, me ada buat temujanji untuk 3D 4D scan baby thru online dengan 3D 4D Scan Malaysia. Ni pun me jumpa kat page Persatuan Ibu-Ibu Comel Mengandung. Kebetulan me nak ke semenanjung, apa salahnya try service diorang kan? Sebab apa yang me baca kat page tu, rata-rata semua berpuas hati dengan khidmat yang diberikan.

So, me buat appoinment untuk last Sunday. Ahad tu Jezz buat kat Klinik UMRA Seks. 13 Shah Alam. Masa sampai kat sana, memang ramai orang. Maybe yang lain tu nak wat check up kut. Actually, me set appointment pada jam 11.40am but me dipanggil untuk scan around 12.10pm. Lewat sikit. 

Masa scan tu, Jezz memang pandai nak pujuk baby supaya baby tunjuk muka. But baby alih tangan sikit-sikit jep pas tu dia tutup balik. Hehehe. Pemalu anak ummi ngan ayah ni kan?












7 comments:

  1. amboii umi... bestnya dpt baby :geleng

    ReplyDelete
  2. salam ziarah jemput lawat disini dan dapatkan barangan muslimah dan koleksi buku2 menarik dr ustaz riduan serta hadiah istimewa.semoga mendapat manfaatnya~ :)
    http://e-storebasyirah.blogspot.com/p/pembukaan-e-store-basyirah.html

    ReplyDelete
  3. di kk pun ada 3D/4D.. poliklinik permai.. murah jak.. =)

    ReplyDelete
  4. d kk pun ada 3D/4D.. poliklinik permai.. ok jugak.. murah lg tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. blogwalking n follow....
    saya pun ada review kat sini :

    http://dia-honey.blogspot.com/2012/05/review-3d4d-scan-with-ms-jezzlyn.html

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan