Friday, March 9, 2012

# 101 Ways To Leave A Gameshow # Gameshow

Homai!! GameShow Ni Menakutkan!




Siapa pernah tengok gameshow terbaru kat AXN? Menakutkan, menyeramkan, mengilukan dan macam 'men' lagi la. Huhuhu. Actually weekend lepas adalah kali pertama me tengok gameshow ni. Fuh! Seram U. 

Part denda tu yang paling tak boleh blah. Mau pengsan dibuatnya. Gameshow apa?


Gameshow ni la. 101 Ways To Leave A Gameshow. Mula-mula tu memang takde niat pun nak tengok but bila takde rancangan best lain yang boleh ditonton maka tengok la gameshow ni. Speechless!

Taktau dari mana diorang dapat idea nak buat benda cam ni. Hulurlah berapa pun hadiahnya, me tetap takkan join. Huhu. Cam nak bunuh diri pun ada me tengok game ni.

Itulah first time me tengok and tak pasti if in future nak tengok lagi atau tak. -_+







p/s : Masih mampu untuk bekerja mencari rezeki..







1 comment:

Follow me @munirah_izzan