Wednesday, March 14, 2012

# Contest # Jubah Hoodie Satin

Share and Win Jubah Hoodie



Nak tau lebih lanjut,, klik banner atas ni. :)

Yeezaaaa!! Kali ni nak join contest lagi. Contest by Naqiah sempena pre-launch Qyashop.com.  Join ni sebab nak support this contest dan paling penting mestilah nak menang sebab hadiahnya best sangat! 1 Jubah Hoodie Satin!! 

1. Share Banner :: DONE ::

2. Like Page Qyashop.com :: DONE ::

3. Nyatakan kenapa anda patut dapat Jubah Hoodie Satin!

:: Yang ni suka sangat me nak btau sebabnya,,
  • Me tak pernah ada jubah hoodie
  • Nak jubah ni untuk Syawal tahun ni (sebab tak sempat dah nak ukur baju..hehehe)
  • Jubah ni sangat-sangat GOJES!!!
  • Paling penting,, sebab jubah ni akan diukur mengikut saiz si pemakai!! 
4. Tag 5 rakan blogger.


Cantik tak? Cantik tak? If cantik,, jom sama-sama kita memeriahkan contest ni.  :)

p/s : If menang,, nak request kaler merah!! :p












4 comments:

  1. thanks tag awan kak moon cantikk..
    mcm best je kan kontest ne
    insyallah if sempt awan join erk :)

    ReplyDelete
  2. okay... thanks umi for joining.. nanti tngok keputusan contest pada 6/5/2012 okay :) jasa korang join sangat2 lah di hargai

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan