Wednesday, May 9, 2012

:)







Dah lama sangat kut tak update kan? Last month pun 2 kali jep singgah update rasanya. Huhuhu. Sekarang ni rasa macam ada penyakit M bila nak update. Hehehe. Bukan apa, dah bosan tengok komputer ni hari-hari. Alasannya~ :p

Tak sangka dah masuk bulan Mei. Cepatnya masa berlalu. Lagi few weeks tiba masa untuk bersalin. Dub dab dub dab dah ni. Barang-barang baby semua dah beli. Set bersalin memang tak beli dulu. Kena tengok keadaan baby nanti macamana. Sebab risau dah beli mahal-mahal kang tak digunakan pulak. Mana tau in case baby ada jaundice ke, memang tak sesuai makan jamu-jamu ni. But hope baby tak de masalah. InsyaALLAH.

Even baru masuk 33w, me dah siap pack in semua barang keperluan me dan baby dalam beg. Just in case, terawal ke kan. Dah lah sekarang ni pun me tinggal sorang-sorang kat umah tu. Hubby amik cuti seminggu sebelum edd me. Hope baby dapat tunggu ayah dia balik Sabah. Hehe. 

Keadaan badan sekarang ni ok just kadang-kadang memang cepat mengah. Jalan sikit semput. Cakap kat tepon pun boleh mengah u. Apapun, demi baby, ummi akan kuatkan semangat. 


p/s : Lama tak update, tapi ada jugak BE yang singgah. Thanks nuffnang. :)

2 comments:

  1. wahhhh dh nk dekat kan.tp moon x update pon pasal barang2 yg moon bli.teringin nk tgk.

    ReplyDelete
  2. a'ah...kami pun nak tgk barang2 apa yg moon sediakan? ju pun dah beli brg2 bb wpun baru 23 minggu...tp x lengkap sepenuhnya lagi...nanti moon kongsikan bersama ye...bestt yerr x lama lagi moon nak deliver dah yeppiii :)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan