Friday, May 18, 2012

# Life # Nama Baby Dalam Islam

Nama Baby~











Salam Jumaat semua. Alhamdulillah. Another day for us. Syukran Ya ALLAH.

Sekarang ni tengah sibuk belek-belek buku ni. Nama untuk baby dah ada actually tapi saja nak belek lagi. Hehehe. Bukannya apa,, manalah tau 'tersangkut' kat nama lain lagi. But hati kata, stick ngan nama yang dah pilih first tu and hubby pun kata suka ngan nama yang me pilih. :)


Apapun,, buku ni memang me bawa dalam beg tangan. Suka kut tengok semua nama-nama dalam ni. Hehehe.

Nama baby will only be reveal after baby lahir nanti. So,, tunggu... :)

p/s : Another BE singgah kat blog. Alhamdulillah.

1 comment:

  1. Assalamualaikum kak moon...

    ternanti2 apakah nama anak kak moon... moga dipermudahkan urusan bila lahirkan baby...

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan