Tuesday, May 29, 2012

# Baju Raya # Life

Parcel Dah Sampai~







Weee~ Parcel baju raya dah sampai. Excited giler bila track poslaju pagi tadi. Hehehe. Jam 1 tepat turun ke kaunter then bila nampak parcel poslaju, senyum tak ingat u. Dengan yakin me amik parcel tu. Nasib baik betul untuk me. If salah,, tak ke frust. Hahahaha.

Siap peluk-peluk parcel tu. Tapi fikir-fikir,, xkan nak bawa kuar pegi lunch kut. Ahahaha. 

Jam 2.00pm, me masuk, singgah gosip-gosip kat kaunter dulu before masuk bilik unit. Masuk je terus me koyak plastik tu. Excited plus cuak sebenarnya masa buka tu. 

Bila tengok je kaler baju tu,, puas hati sangat. Tapi bila tengok je kecik baju tu terus cuak. Muat ke ni? Macam tak muat je. Huhuhu. Risau jugak. Baju dah cantik tapi kang if bentuk badan tak kembali ke asal lepas bersalin nanti satu hal pulak. isk!!

So,, dengan penuh keazaman, me berjanji me akan berusaha mengembalikan bentuk dan berat badan kepada yang asal sebelum raya nanti. Hahaha. Mampu ke dik?

Korang kena support me tau! :p

Eleh,, baby pun tak kuar lagi sibuk pasal berat badan pulak dah kan..? Hehehe.

1 comment:

  1. Yeyyyy baju raya dh sampai...sonok kan...tp julia lebih suka beli by face to face suka tgk berdepan dan terus fitting...chaiyok2 julia sokong moon...back to shape...:)

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan