Tuesday, May 29, 2012

# Anniversary

Selamat Ulangtahun Perkahwinan Yang Pertama











Tahun lepas, pada tarikh ini, 29 Mei 2011 me telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihan hati. Dengan sekali lafaz, me sah menjadi isteri kepada En. Abdul Karim Mohd Latep. Alhamdulillah.

Saat en.abg melafaz aqad 

Dan pada hari ini, 29 Mei 2012, genap setahun kami sebagai suami isteri. Terima kasih Ya ALLAH kerana memanjangkan jodoh kami. :)

Kepada En. Abg,

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang pertama ira ucapkan. Semoga ikatan kita kekal selamanya. Tak ada hadiah yang lebih istimewa dapat ira berikan pada abg melainkan dengan kehadiran bakal cahaya mata kita yang pertama. 

Even abg jauh dan tak dapat sentiasa bersama-sama ira sepanjang ira mengandung, namun doa dan kata-kata semangat dari abg sudah cukup untuk ira dan baby.  

Dalam usia setahun perkahwinan kita ni banyak dugaan yang kita tempuhi namun itu semua dugaan sementara dari ALLAH. Semoga segala apa yang kita usahakan dan doakan selama ini tercapai dengan izin ALLAH. InsyaALLAH.

Ira sayangkan abg sepenuh hati ira. Terima kasih kerana menerima ira seadanya dalam hidup abg.

Ucapan selebihnya biarlah menjadi bicara hati antara me and en.abg. Cewahhhh!!! Hehehe...

Semalam bila tengok balik album and video masa majlis last year,, memang nangis tak ingat. Baby pun asyik gerak-gerak. Seronok kut join tengok imbasan hari bahagia umi & ayah dia. Hehe. 

Even anniversary yang pertama ni kami tak dapat raikan bersama namun yang penting, hati kami tetap satu.

Thanks buat rakan-rakan yang banyak mendoakan kebaikan untuk kami.

p/s : Semalam usap-usap perut then tanya kat baby,, "baby nak kuar sok tak?" Hehehe. 


6 comments:

  1. selamat ulangtahun perkahwinan...
    semoga dikurniakan anak yang sihat dan comel...:)

    ReplyDelete
  2. Happy 1st anniversary. semoga bahagia sampai ke syurga!!

    ReplyDelete
  3. wahhhh hepy anibersary moon.hehehe

    ReplyDelete
  4. happy aniversarry moon dan suami..bila due date?

    ReplyDelete
  5. chewahhh..:)
    habis la klu bby kuar awal(sok)..
    x smpt tggu 'AYAH' dia dtg...:)

    -> x dpt byg'kn if dah smpi giliran kmi nti..:)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilahhh...
    Happy anniversary to both of u dear...semoga di murahkan rezeki..amin

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan