Saturday, June 16, 2012

# Laksa Sarawak # Life

Laksa Sarawak <3

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia.


In few hours, Sabtu akan bertukar ke Ahad. Fuh! Cepatnya masa berlalu.


Sebenarnya hari ni me terasa nak makan laksa sarawak. Really wanna eat it!! Tapi atas sebab-sebab yang sedikit mengecewakan, terpaksa me pendam hasrat tu until tomorrow. Xpa. Sok me akan usahakan untuk memenuhi hasrat tu even terpaksa naik bas. Hehehehe. But seyes,, me betul-betul nak makan laksa sarawak tu sebelum bersalin.


Nak tunggu pas bersalin kang lambat lagi. Mana nak habiskan masa berpantang 3 bulan tu lagi. Huhu.


Ni juga salah satu masalah bila duk jauh-jauh ngan en.abg. Tapi tu semua dugaan dari ALLAH. Me akan cuba bertahan selagi mampu. InsyaALLAH.


Mana me nak cari benda alah ni? Laksa sarawak kat Secret Recepi pun boleh tahan gak. Even x lawan ngan resepi yang pure. Hehehe.


P/s : menunggu hari nak bersalin ni, macam-macam pula nak dimakan. Hehe.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. hehe tu la kan bila dah bersalin kena pantang 2 3 bulan... xdapat nak makan makanan itu ini :D dni duk sarawak, so laksa sarawak merata kedai ada... yang dni dok ngidam nak makan yee mee claypot... xdapat2. sobss... sebab kat sini yee mee macam xpemes. tak jumpa2 kedai jual yee mee.. kempunan tol. dah 7bulan ni xdapat2 pekena yee mee huaaaaaaaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  2. xpe.mkn je,nt nk pantang dh.heheh

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan