Sunday, July 29, 2012

# baby # Life

6 Hari Sudah




Alhamdulillah. Dah 9 hari umat islam berpuasa kan. Even me tak berkesempatan lagi untuk menunaikan ibadah tu tahun ni, me tetap terasa kehangatan Ramadhan. :D

Hari ni juga, genap 6 hari me memandikan baby Aisya sendiri. Kehkehkeh. Ibu-ibu lain dah mandikan baby dari hari pertama baby lahir. Me yang dah sebulan bersalin ni lak bangga baru 6 hari mandikan baby. :p

Bukan apa,, my ma kata dah sebulan nanti baru me diberikan kepercayaan untuk mandikan Aisya. Sekurang-kurangnya masa tu Aisya dah besar sikit. Bukannya me tak pernah mandikan baby sebelum ni. Dah banyak kali me mandikan. Dulu-dulu,, me ni pernah jadi babysitter. But babysitter kazen-kazen me jep la. Hehehe. 

Bila me mandikan Aisya, dia tak merengek pun. Best kut dia rasa sebab umi dia yang mandikan. Hekhek. Rasa cam nak join Aisya masuk dalam besen. Hahahaha.

1 comment:

  1. wahhh kan best moon dpt join mandi sama2 ngan baby aisya dlm besen ehehhe...mesti best kan mandikan baby sendiri...weeeeeee sonok dgr moon happy dh jadi mama...:D

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan