Tuesday, July 17, 2012

# baby # Pengalaman

Bila Baby Aisya Senyum :)






Nak masuk sebulan dah me berpantang. Bestnya.  Even tak sempat habiskan 44 hari tu sebelum Ramadhan but selebihnya tu me akan cuba untuk berpuasa. InsyaALLAH. :)

Sekarang ni baby Aisya dah pandai senyum. Suka sangat bila tengok. Hehehe. 


Pic x jelas sebab diambil dengan hp murah je. Hehehe. Senang hati umi bila tengok baby Aisya senyum.

En.abg : Aisya senyum ke tu?

Me : a'ah. Sekarang ni dia memang suka senyum.

En.abg : Ira cerita apa dengan Aisya?

Me : Cerita la apa2.. hehehe..

En.abg : Rindunya abg dengan Aisya. Rindu nak dukung dia.

Hurm,, sebak juga bila en.abg cakap cam tu malam tadi. Takpe la. Tunggu Syawal nanti baru baby Aisya dapat jumpa ngan ayah lagi.

Lambatnya. Umi Aisya pun dah rindukan ayah Aisya. :(


2 comments:

  1. alolo..cute nyer dia.. nak tanye mn buat header yg cantik tu..blh bgtau Ummi x? @ buat sendiri?

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan