Thursday, July 5, 2012

# baby # Life

Officially (◡‿◡✿)




Baru ada masa nak update blog ni. Hehehe. Rasa bersalah juga sebab biarkan blog ni berdebu tak bersapu. 

Semalam en.abg dah balik semenanjung. Tinggal la me dengan baby Aisya. huhuhu. Rasa sunyi je umah. 

Siapa baby Aisya? Owh.. Lupa lak.. Ramai lagi yang taktau me dah selamat melahirkan seorang puteri  seberat 3.45kg tanggal 24 Jun 2012 lalu. Sorry sebab memang tak sempat nak update ari tu. :)


Kenal kan,, ni la baby Nur Aisya Syuhadaa binti Abdul Karim. Pic ni actually pic a few hours selepas baby lahir. Pic baru banyak tapi ada kat en.abg. :)

Perasaan dah ada anak sendiri memang menakjubkan. Lagi-lagi bila kita sendiri yang merasai nikmat bersalin. Next entry me akan share sikit pengalaman me sebelum dan ketika melahirkan baby Aisya. InsyaALLAH. 



No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan