Saturday, July 28, 2012

Untitled -Boleh?-






Kuatnya angin kat sini. Hukhukhuk. Bunyi dah macam bunyi keta lumba bila angin melanggar zink. Erk! Apakah? Hehehe. Abaikan je.

Hari ni me tinggal berdua ngan baby Aisya kat umah. Yang lain semua sibuk shopping kat KK. Huhuhu. Sedih woo kena tinggal. Semalam bukan main me pujuk my ma nak ikut juga. But dengan rilex dan selamba ma cakap kat baby "Sekarang Aisya jangan ikut nenek dulu arr. Nanti penat. Dah besar sikit baru ikut nenek jalan." Frust giler!

Pastu me pun cakap ngan Aisya "Takpe la kan sayang. Nanti umi bawa Aisya naik kapal terbang." Kekeke. Betul arr. Raya ke-6 or ke-7 insyaALLAH me and Aisya fly ke kL. Nak bawa Aisya  jumpa ngan wan n atok dia sementara masih bercuti ni. Dah masuk keja nanti confirm susah nak dapat cuti. 

Sebenarnya nak amik kesempatan juga shopping baju Aisya kat sana. Senang sikit nak bergerak sebab en.abg ada sama. If Aisya meragam nanti, serah je kat en.abg suh dodoikan. Hehehehe. 


p/s : Tak lama lagi nak masuk ofis dah. -_-

1 comment:

Follow me @munirah_izzan