Saturday, July 14, 2012

Usha Baju Raya Untuk Baby Aisya






Lagi beberapa hari, umat islam seluruh dunia bakal menyambut bulan Ramadhan yang mulia. InsyaALLAH. Seiring dengan kehadiran Ramadhan, mood Syawal pun semakin terasa. 

Untuk me dan en.abg, Ramadhan dan Syawal kali terasa amat bermakna dengan kehadiran baby Aisya. So,, sangat-sangat teruja nak shopping baju untuk Aisya. Nak ukur memang agak terlambat dah. Lagi pula, Aisya kecik lagi. Bagi dia pakai dress je raya nanti. 

Oleh kerana me sedang berpantang dan di larang keras untuk keluar dari umah maka me tak dapat la nak keluar shopping baju. Dengan itu, penyelesaiannya hanyalah online shopping. Hehehehe. Banyak kut pilihan bila online ni. Yang tak bestnya bila baju yang me berkenan tu takde saiz Aisya. Hurm,,...


1 comment:

  1. Assalamualaikum :)

    Maaf yea mengganggu .Nak minta tolong skit boleh ?

    Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share skali la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

    1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


    2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


    TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan