Friday, August 17, 2012

Cermin Mata Raya

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Waaaaa.. Ni la cermin baru me yg bakal menemani me tak tau berapa lama.. Hehe. Kira ni cermin mata raya .

Sebenarnya tak berniat pun nak buat tapi ada kisah di sebaliknya. Huhu. Sedih gak sebab me sayang cermin mata me yang lama tu. Kaler merah lagi U.

Maybe dah sampai masa untuk kami berpisah setelah 4 tahun ia berjasa pada me. Menemani mata dan hari-hari me. Hukhuk.

Next entry me akan up apa yang terjadi dengan si merah me tu.












p/s : Actually me tak berapa berkenan sgt ngan cermin mata yang baru ni. Xpe. Just for a while. Huhu

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan