Thursday, August 16, 2012

Sedang Menanti..

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Apa me buat kat umah hari ni ea? Hurm,, peluk-peluk Aisya then golek-golek atas tilam ngan Aisya. Hehehe..

Bukan apa,, hari ni Aisya agak meragam sikit. Bangun tido terus nangis. Asyik nak kena peluk ngan umi dia jep. Pas tu nak manja-manja kena dukung. Letak je mesti dia meraung.

Me pun naik hairan kenapa ngan Aisya. Maybe dia x sabar nak tunggu ayah dia sampai kut. Skang ni en.abg still dalam flight. Jap lagi sampai LCCT Terminal Dua KK. But nak balik kg ni amik masa lagi 2 jam perjalanan.

Takpe. Me and Aisya akan tunggu dengan sabar. InsyaALLAH. Semoga perjalanan my pa and en.abg dipermudahkan.






p/s : sok nak amik myKid Aisya... \(^_^)/

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan