Wednesday, August 29, 2012

Taknak Botol la Umi!!

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia..

Sedang bingung skang ni. Huhu. Lagi berapa minggu nak masuk keja dah tapi baby Aisya langsung xnak susu botol.

Bila sumbat puting botol je mesti dia tolak ngan lidah. If kita tak kuarkan,, dia akan jerit cam kita pukul dia lak. Huhu. If mood Aisya baik,, dia diam je bila letak puting dlm mulut dia tpi dia x hisap pun. Huhu.

Me lak yang kesian tengok dia jerit lapar. Huhu. Sampai merajuk xnak menyusu tu. Sedih hati me sebagai umi tapi nanti me pun risau gak if dah masuk keja.



Macamana nak buat ni. Masa baru2 lahir, ok je dia nyusu botol tapi dah 'matang' ni xnak dah.
Bijak dah dia bezakan susu botol ngan susu badan.

Kadang-kadang ada juga terfikir nak berhenti keja tpi tak boleh kut. Zaman sekarang ni x membenarkan. Yelah,, kos hidup makin tinggi. Huhu.

Macamana nak buat ni? Risau.. Risau.. Risau..
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan