Wednesday, September 19, 2012

Aisya Dah Daftar Kat Taska UiTM



Hurm,, actually sok nak start keja dah tapi maybe nak ambil 1 hari leave lagi. Banyak benda lagi yang tak settle rupanya. =_=

Macamana boleh lupa pun xtau. Hukhuk. Maybe sebab excited sangat main dengan baby masa cuti ni kut. Ngeee.

Hari tu me dah daftarkan Aisya kat taska UiTM. Buat sementara ni itu solution terbaik yang me jumpa. Lagipun kat taska tu ada sediakan kemudahan penjagaan baby bagi mereka yang bekerja syif. Kitorang kat library tu kan ada syif malam once a week. Syukur sangat sebab hilang sikit kerisauan me. :)

Hope sangat Aisya tak meragam bila hantar ke taska nanti. Risau juga sebenarnya. Huhu. Tapi sib baek taska tu dekat dengan office jugak. If Aisya meragam boleh jenguk dia sekejap kut. 



Hope anak umi behave masa kat taska nanti ea.. Sayang Aisya.. :)

2 comments:

  1. wa taska Uitm hebat :)
    mesti jadi anak yg hebat nanti :D

    ReplyDelete
  2. Comel anak akak ni, banyakkan update pasal die yer, saye suke nengok baby comel ni, saye pun baru dapat anak sedare baru, hoyeah

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan