Wednesday, September 26, 2012

# baby # Life

Jam 3 Pagi



Assalamualaikum dan salam 1Malaysia

Baru pas susukan Aisya. Pastu nak sendawakan dia. Sekali mata dia jadi segar bugar la pulak. Duk senyum and borak sorang-sorang. Pas tu golek-golek main ngan selimut. Even ngantuk and tak berapa nak sihat ni, me tetap gagahkan diri borak and layan main ngan dia. She's my only daughter you know. For now laa. Hehe.




But dia ni jenis yang senang nak tido. Tak payah sibuk-sibuk nak dodoikan pun. Bila dia dah start hisap ibu jari and gentel-gentel telinga tu,, confirm in a few minute dia akan tido ngan sendirinya.
Hehe.. Kira dia dodoikan diri sendiri arr.

p/s : Gastrik,,sakit kepala.. Dugaan kecil tanda ALLAH sayang..
Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Follow me @munirah_izzan