Wednesday, September 19, 2012

Kesiannya Aisya..




Hari ni hari pertama Aisya kat taska. Oleh kerana me kerja syif petang,, so hantar Aisya ke taska before jam 1pm. Kena amik dia after 10pm. 

Tapi oleh kerana staf kat taska tu x dapat nak OT until 10pm ari ni,, terpaksalah amik Aisya kat taska 6pm tadi and terpaksa lah Aisya temankan Umi kat ofis. Huhuhu. Kesian Aisya.

Petang tadi around 2pm me call taska bertanyakan keadaan Aisya. Diorang inform yang Aisya asyik nangis and xmo menyusu. Sedih hati me dengar but en.abg kata SABAR sebab Aisya dalam proses membiasakan diri dengan suasana baru. Me pun tahan hati and bisik kat diri sendiri everything gonna be okay.

Masa amik dia tadi pun rasa cam nak nangis je. Actually memang nangis pun masa tidokan Aisya kat surau. Huhu. Letih sangat rupa dia. Dah lah takde menyusu. 

Hope esok Aisya akan lebih tenang and mampu terima keadaan kat taska. Amboi,, cam ayat Aisya tu dah besar jep. Hehehe.




Kesian Aisya. Terpaksa bertilamkan kusyen dan berselimutkan baju Umi. Sorry sayang. 








1 comment:

  1. aisya baby yg kuat! kak moon pun kuat! take care sis :')

    ReplyDelete

Follow me @munirah_izzan